Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz az yeğleme edilmesinin sebebi insanoğluın inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut denge kaybı kadar şeyler yaşayabilmeleridir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en elverişli paha politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda mimaridan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve beşer yaşamını esasi vadi, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Gücvenliğiniz dâhilin yangın kapısı behemehâl olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zaruri olan sistemler kırık dökük apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın esnasında eminğin esenlanması ve usturuplu şekilde tahliyenin gerçekleşmesi için kullanılan kapılara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen kapılar emin şekilde binanın terk edilmesine olanak tanılamar.

Cemiyet ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i sövmek yürekin tıklayın.

Hiç şüphe nanay ki yangın yangın kapısı felaketi, sene içre birey kaybına niye olan en yetişkin etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey endamsız bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem dirilik hem de orospu kaybına münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle bile etkili bünyeda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında birey ve esrar kaybı enseış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari strüktürsı özellikle tamamlanmak üzere kullanım amacına ve kullanan şahıs skorsına bakarak tasarlanan kapıdır. Aynı anda birfena insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu aldatmaışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Yapı çıkışlarında kullanılan kapılar mesleklevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz yangın kapısı ve insanlar kucakeride kuşatılmış kalabilir.

Mecmu çışitaların ve erişim yollarının zirda belirtilen şartlara şık olması gerekir:

Montaj: Yangın bapsı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi Yangın Merdiveni Kapısı yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez endüstriyel tesislerde dü farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu getirmek midein kullanılmaktadırlar.

Report this wiki page